over it, for good.

Egentligen borde jag sova nu, eller åtminstone lagt mig. Men är verkligen inte trött. Dåligt med bloggandet nu, jag vet. Fast har faktiskt inte haft nån lust eller ork, speciellt inte i det fina vädret. Dessutom är min kamera på upptäcksfärd hos Linn tror jag..

Jag mår bra igen. Jättebra måste jag påstå. Det går så otroligt upp och ner hela tiden, ni tröttnar säkert. Men haha jaja. Man ska väl uppskatta när man är på topp?
Har fått en massa kläder av min fina kusin Angelica (kanske nämnt de förut, minns inte). Och även köpt lite nya grejjer, tänkte fota lite när jag fått tillbaka min kamera och har tid. Men är ledig nu torsdag-måndag så hinner säkert någon gång.

I-landsproblem och random insikter såhär på kvällskvisten eller vad det heter.
Jag har alldeles för mycket kläder för mitt rums bästa. Organiserat kaos är enda beskrivningen av allt stök. För jag får verkligen inte plats, varken i garderoben eller i min sån där trådback med massa lådor. Man vill inte lägga kläder i för stora högar för då hittar man inte de plaggen som ligger längst ner.
Jag har dagar då jag är riktigt.jävla.klumpig. Igår var en sån dag. I förrgår kväll också. Tappade datan på näsan och jesuuuuus va ont det gjorde. Har fortfarande rött märke och ont. Huhu
Jag är sjukt irriterad på kläd-reklamer och ungdomstidningar. "Bota din bikinistress". Skitbra, verkligen. Men hur fan tänker dom när de då har massa bilder på pinnsmala modeller i bikini, när man ser revben och höftben och allt vad det heter? Hur tror de då att alla småmulliga tonåringar känner sig, tror de bikinistressen försvinner då? Nej, åh va trött jag blir.
Jag har godisförbud från och med imorgon och kommer absolut inte klara det.
Mina självlysande stjärnor i taket är bland det bästa jag vet med mitt rum. Att lägga sig, släcka lampan och bara tänka med en massa massa stjärnor över sig är jättemysigt. Lite småtöntigt - jag vet, men ibland får jag väl vara sån dårå.
Nu mååååååste jag verkligen sova. Godnatt.


after every hurricane comes a rainbow

Skrivet på handleden, för att det är så fint.
Om jag vågade, skulle jag tatuera in det, för att det är så sant.
Men är rädd att jag ångrar mig senare, för att tiderna förändras.

Sjukt tråkiga inlägg just nu, för att jag inte har någon lust med nya bilder och sånt.
Mår så otroligt bra ändå, för att jag äntligen börjar få ordning på saker och ting.
Vet att jag har lite humörsvängningar men bryr mig inte, för att jag uppskattar så sjukt när jag är lycklig.

Är rädd att kasta bort fina enkla bra dagar, för att jag ser så många andra göra det.
Men har faktiskt blivit duktig på att ta vara på det bra, för att jag vet vad som är dåligt.
Och har lätt att förstå när jag är på toppen, för att jag vet vart botten finns.

Var förresten med Karin idag - älskar henne, för att hon är så jävla bra.
Nu ska jag sluta med mitt "för att", för att jag kan. :)


Everybody hurts


Don't let yourself go,
'cause everybody cries and everybody hurts sometimes


Nothing more for you to take

Det borde kännas bra, det var ju trots allt dags. Men jag vet inte hur jag känner, det är så mycket som förut hängt i luften men som plötsligt har fallit ner på en gång. Jag hinner inte tänka och känna efter. Pressen. Att vara tillräcklig. Vara stark. Finnas där.
Jag vill vara sån, jag trivs. Men ibland är det jobbigt. När precis allt man kan tänka sig bara rasar samman på en gång, även om man var vagt medveten om det tidigare så kändes det inte lika verkligt då. Förr var det bara sånt man fruktade att behöva ta itu med någon gång. Nu har allt hänt på en gång och allt måste gå bra nu. Annars kan allting falla tillbaka och det får det inte.

Jag visste att det var illa, det har jag vetat hela tiden. Bara inte att det var
illa.

Champions league

Det började med att jag hejjade på de som vann.. Men sen kom jag på att min baby spelar i Barcelona så jag var ju tvungen att hejja på dom.
Självklart vann dom, enbart för min support. Var väldigt aktivt fan i min soffa med chips och cola - åh hallaow tjockis haha!

Men jag menar tiiiiiitta på honom:

Ihih, han gjorde mål.
För er som inte tittade på matchen så var den mellan Manchester United och Barcelona.
Barca vann med 3-1 :D


Badhairday

Ehehehe måste verkligen duscha sen. Fett mysigt med värsta Flumride & Cållerado-vatten i håret och allt.
Håret är ju inte det finaste dagen efter liseberg kan jag ju inte påstå.

Men whatever. Nu ska jag snart in till stan en sväng med mamma. Ikväll vet jag inte vad jag hittar på, kanske bara tar det lugnt. Är typ helt slut efter igår. Dessutom vaknade jag typ halv sju imorse av att solen lyste in på mig, huhu :(


Bilder från liseberg kommeeeer när jag får tag på dom!

Scooooore!


Om jag åkte den?
- att jag gjorde!

Lisebeeeerg ! <3

Åh va jag är taggad, ska till liseberg imon med konfan. Typ 80 pers, asnice :'D
Skiter faktiskt i om det ska regna lite, kommer bli kul ändå. Dock lite ångest, har skitsvårt för gasten - men ska gå ändå - och är höjdrädd - men kanske slutar med att jag åker atmosfear ändå.... Det märker vi!

Tänkte lägga in lite random bilder från tidigare lisebergsbesök men hittade inte några alls faktiskt. Fixar det imon eller på lördag istället.

Läste i min Fridatidning innan idag. Där var en intervju med Taylor Swift. Hon hade sagt en lite fin sak tycker jag, måste skriva det här haha.
Folk kommer in i ditt liv och chockar och överraskar - och du går igenom förluster du aldrig trodde att du skulle behöva gå igenom.
Det fint för att det är sant. Finns inte så mycket mer att säga om saken. Jag tror det tillhör människans natur att hitta den mest underbara personen när man har det som svårast och som minst förväntar sig hitta honom. När du letar hittar du bara de där halvbra, för då måste du ta dig fram till dem. Men så fort du slutar leta, måste de söka efter dig och då är det bara de bästa som kommer fram. Trots att de verkar bäst just då, så får man aldrig glömma att tiden förändrar allt och alla. Det går inte att undgå eller undvika, det handlar bara om ifall man förändras till eller bort från varandra.

En annan sak jag har tänkt på är;
You have to find yourself, who you truly are - before you can find someone else.
Man kan inte vara med någon annan om man inte vet säkert var man har sig själv. Då slutar det med att du sårar dem du tycker om, eller dig själv. Ibland måste man helt enkelt stanna upp, släppa alla andra för stunden och lära känna sig själv. De som verkligen bryr sig ser det inte som ett svek, de förstår att det kommer gynna alla i slutändan. För man mår som bäst när man känner till sina egna förutsättningar och svagheter, då vet man vad som gör en lycklig och därmed vad man ska prioritera. Så länge man inte vet det, när man prioriterar för många saker på samma gång blir folk runtomkring bara besvikna och sårade, och då förtjänar man inte att ha någon alls.

Levande död

VAD GLOR NI PÅ, HAR NI ALDRIG SETT EN PRAKTIKANT FÖRUT??? :D


Det gick riktigt bra på jobbet idag också! Jobbade från 8 - 17 så är helt död nu.
Heh min klumpiga sida visade sig till slut.. Gick och tänkte "fan ida, det här går ju asbra ju!". Samma sekund välter jag ner ett glas så det går sönder. HAHAH jag suger.

Och från och med nu, ska jag aldrig någonsin vara sarkastisk mot en servitris igen. Det va ju skitpinsamt för mig (som då var servitris)
- Är ni klara?
"jadå"
- Smakade det bra?
"nej"
öhhh... Nehe..............

Haha så elakt :(

you're no longer the reason for my smiling! :D

 
And that's whyyyyyy i smile,
it's been a while
since everyday and everything
has felt this riiiight.

Godnatt retards ! <3

jag gav aldrig upp dig när du försvann

Prao idag. Det var riktigt roligt faktiskt. Men antagligen orkar ni inte läsa en hel text om dagen, som jag förövrigt inte har ork till att skriva hella, så jag sammanfattar dagen med några ord (är så trött så jag först skrev "sammanfatta orden med några dagar").

-Matrester i ansiktet.
-Massa disk.
-Städning.
-Snygga killar.
-Trevlig personal. (De sa att vi var söta eheh.)
-Halvläskig chef. (Han sa till sin kompis att han hade snygga praktikanter - jag och Nina alltså) Fast det var väl i för sig kul men rätt scary.
-Världens största mackor till lunch.
-Välförtjänt coca cola, godare än nånsin förr.


Superman drar på österrike-återträff nu. Seeeeeeeeees !

Stronger than ever before

I'll just walk away and never turn around.

But in the end i wanna thank you, 'cause you made me that much stronger.

Nu ska den lyckliga lilla flickan på bilden gå och lägga sig. Det krävs riktigt mycket för att förstöra min vecka nu kan jag ju tala om, för hoppningsvis håller lyckan i sig. Trots allt närmar sig sommarlov, semester och konfaläger!


My illusion, my mistake.

And i'm still feel all alone, and i wanna go home.

Man lär sig så mycket av egna misstag, men nästan ännu mer drar man lärdom av när någon annan begår misstag som man själv mår dåligt av. När andra inte dragit nytta av sina erfaranheter ser de omedvetet till att någon annan gör det. Så är det alltid. Allting dåligt går ut över någon, vare sig du märker det eller inte.

Nu ska jag ladda ner pirates of caribbean 2 tror jag. Och kanske skriva lite på min bok..
Funderar även på att börja lägga ut den här, i en egen kategori. Problemet är väl bara att jag började med det i min förra blogg, så de som inte läste då hänger kanske inte riktigt med... Jag vet inte.. Ni kanske inte ens är intresserade av att läsa den haha. Ni kanske kan få ett smakprov så får ni kommentera vad ni tycker någon dag, men då gäller det att ni verkligen säger något så jag inte bara känner mig mobbad!

'cause i'm so tired of not believing

För du är allt jag nånsin önskat, du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas alla drömmar jag har glömt.
Nu drar jag till stan och fikar med pappa.
Världens skönaste vecka och jag älskar mitt liv för jag är så grym hoho


You know that i'm a crazy bitch
i do what i want when i feel like it.

Brainstorm

Så då undrar jag, varför faller man när man vet att man i slutändan måste resa sig upp igen?

Varför gör man allt för att glömma, när till och med en bekant doft kan få en att minnas precis allt in i minsta detalj igen?

Man borde inte vara rädd för att chansa och misslyckas, man borde vara rädd för att låta bli.

Varför blir man så otroligt rädd för karuseller när man vet att de nästintill aldrig går sönder, när man vet att man några minuter senare kommer stå säker och trygg på marken igen?

Folk skäms så mycket för de mest värdsliga sakerna trots att de egentligen vet att i stort sett ingen annan bryr sig. De vågar inte vara sig själva för de tror att andra ska tycka och prata så mycket, men faktum är att människor i vår värld är så självupptagna att de knappt lägger märke till sin omgivning.

Kärlek är ingenting annat än en ständig kamp, ett oavbrutet sökande efter en fast punkt - en trygg själsfrände. Det är oftare mer svårt än lätt, man mår oftare dåligt än bra. Men när det väl är bra är det så bra att man glömmer bort det dåliga. Därav är den evig, man vill så gärna få ta del av den att man aldrig tröttnar på att bli krossad, sårad och sviken.

Ju mer jag tänker på det, desto mer förundrad blir jag av hur olika alla människors syn på verkligheten kan vara. Och ju mer jag tänker på det, desto mer förstår jag hur fel det är att döma andra människor. För alla har en historia bakom sig. När du ser en annan person på stan, i skolan, på stranden eller var man nu kan tänka sig så är det som en hel bok du ser där. Och då ställs alla inför ett val, man kan antingen se utsidan och bestämma sig för att strunta i att läsa boken - bara döma och säga att boken är dålig. Eller så kan man ge boken en chans oavsett omslag, läsa den, förstå den och kanske lägga till några kapitel på slutet.

Score for survival!

Sitter i soffan, dricker cola ur min jack sparrow-mugg, kollar disneychannel och är rätt glad att vi fortfarande lever. Jag menar, att den där jordens-undergång-rumpnissen blev jätteägd är väl inte helt fel?


Feels so good to finally be over it


Nytt linne, gina tricot 99;-


Idag blir det typ pizza och bio - Pirates of the caribbean 4. Med typ... folk. Vet inte riktigt vilka som ska med men det blir säkert bra heh.
Asfint väder idag, tur det. Sista dagen på jorden, vi går ju under 03.00 inatt liksom.

I'm feelin' like a star,
you can't stop my shine oh

When everything's just going right

We never cry for love,
we're superheroes!


 Spelat fotboll med skolan idag. Vann en match, förlora en. Rätt kul, men blev påmind om varför jag slutade i fotboll haha.

Nu ska jag duscha, äta och sådär. Sen blir det stan med Nina en stund.
Efter ska jag göra stenstorpshallen osäker, spela innebandy alltså eheh :D
Direkt efter blire att åka till nån random kyrka för att gå på en awesome ug med konfan. Hoho fett nice.

Måste börja fixa nu. Ha en trevlig fredagkväll och så taggar vi undergång imon då.
Ciiiiiaaaooo!


Pirates of the caribbean

Här sitter jag och sjunger med till Ulrik Munthers fina låt Boys don't cry. Åh va han sjunger fint, jag också  eheheheheh

Idag har jag kollat pirates of the caribbean 1 med Kindtand, Felix och Nelly. Sen satte vi upp studsmattan och så. Haha, dom är så störda.. Men alltså herregud va Johnny Depp är snygg i de filmerna, helt sjukt!
Det finns en sån där text på facebook som jag gillar. I don't care if Johnny Depp is old enough to be my father, I'd hit that! Haha ohja. :D



Måste bara tillägga också. Jag mår så otroligt bra nu och det är så skönt! Alla de jobbigaste skoldagarna börjar sakta läggas bakom mig och nu ser det ut att vara mer lediga dagar och roliga grejjer i min kalender än det är läxor. Hur asnice är inte det?!
Och jag har - som jag har nämnt säkert hundra gånger förut - världens bästa vänner. Det är en sån trygghet att veta att jag varje dag kan gå till skolan och skratta, hur jag än känner mig på morgonen.
Så helt seriöst, om världen går under på lördag så dör jag åtminstone lycklig!

Like how much you wanted anyone but me

Guess this means you're sorry
You're standing at my door
Guess this means you take back
All you said before
Like how much
you wanted
Anyone but me
Said you'd
never come back
But here you are again


Saknar min mobilkamera.. :(
Mådde inte bra idag i skolan, huvudvärk övertrött och yr. Så gick hem, sov några timmar. Sen blev de bättre.
Fikade med Nelly på stan, morotsmuffins låter så nyttigt haha!

Btw.. Är det bara jag som tycker det är skitjobbigt när man bara måste titta på en person som sitter bakom en på bussen?! Nelly såg en kille idag, så ville jag kolla på honom för att se om jag kände igen honom. Men det blev liksom inte så diskret HAHA!

Nu ska jag klippa mig själv eheh.

Jordens undergång?

Jahaja, som rubriken säger... Spännande.
Vi kanske går under på lördag (min nonchalans här är ett försök att dölja min rädsla heh). Så ja, jag är skiträdd. Jag vill inte ha någon jordbävning eller nått. Hade liksom varit trevligt att få fylla 15, konfimera mig och åka på semester. Kul att dö nu...... fast ne.

Haha nej men seriöst. Jag vet faktiskt inte om jag tror på det, antagligen är det fel. Men det är bara den där konstiga känslan som nog de flesta får egentligen, han där rumpnissen är ju verkligen bombsäker på det här. Han lämnar ut sig själv till hela världen, är beredd att göra bort sig totalt - bara för att varna mänskligheten för en undergång. Alltså, det är ju rätt gulligt av honom egentligen. Och jag blir så orolig, antingen skiter han fullständigt i sitt rykte eller så tror han stenhårt på det här. Jag önskar bara att han kunde visa något konkret bevis, inte bara stå och säga i en intervju "Bibeln säger att vi går under på lördag, Maya-indianerna har fel". Man har ju trots allt gjort en film om 2012, det är rätt känt och jag tror ganska många tror på det ändå. Så att bara kränka den teorin så totalt, för att sedan påstå att vi ska dö redan på lördag.. Det är grymt extremt..

One day, i will rule the world.

Här kommer random bildbomb.
Sen lite wall of text. Bara för att det är min blogg och för att jag kan.






Alltså haha!
Hade inte tänkt på det innan, men efter en stund insåg jag att Nelly har tagit alla bilderna.. Det är helt sjukt hur duktig fotograf man kan va :o

Wall of text!
But in the end, everyone ends up alone
Losing her, the only one who's ever known
Who i am, who i'm not and who i wanna be
No way to know how long she will be next to me.
En del av texten till "You found me" - The fray.
För mig betyder den delen av texten mycket, den säger så mycket. För jag tror det är så, jag är rädd att det är så. Livet sviker och den enda man alltid kan lita på är sig själv. Till sist blir alla ensamma och man förlorar den där som man trodde skulle stå bredvid en hela livet. Det spelar ingen roll hur man förlorar henne eller honom, grejen är att det bara blir så. Jag tror på ödet och jag tror att en del saker bara bestäms. Att man kan bete sig hur man vill, kämpa hur mycket som helst fast till slut känner man att det bara inte är meningen att det ska bli som man vill. Någon högre power vill ha saker och ting på ett annorlunda sätt än det du vill liksom. Sedan, en tid senare kan man faktiskt erkänna att man är glad att man inte fick sin vilja igenom. Det tycker jag är det sjukaste, man accepterar det till slut. 

Man föds till någon. Alla ens steg är bestämda i förtid. Sen finns det många som inte tror på det. Fast jag tror att de egentligen bara förnekar, för det är en deprimerande tanke att vissa saker bara är menade att bli så - och det inte finns något att göra åt det.

Jag ville inte heller tro på ödet först. Men jag vill få en helhetsbild av livet. Och vilken annan rimlig förklaring finns det egentligen, till att man tar beslut som man egentligen inte vill ta? Till att man förlorar vänner/familj fast man egentligen inte vill det? Till att man förändras trots att man kämpar för att vara densamma? Till att man växer ifrån sin själsfrände?
Det är de där orättvisorna, som ingen tar sig tid att reflektera över.
Varför blir det på ett visst sätt, när det känns som att hela världen egentligen vill att det ska bli på ett annat vis?
Varför fortsätter tiden gå, när det känns som att allt skulle kunna bli perfekt om tiden bara stannade precis här och nu?
Varför förändras människor, när man älskar dom precis som dom är?

Ibland måste man blunda, ta ett djupt andetag, låta tiden gå och låta saker och ting ske. Till slut blir det bra. Man måste förstå att ödet finns av en anledning, utan det skulle allt kännas bra för stunden - men tids nog skulle allt bara bli kaos. Den högre powern som förutsäger saker, har en baktanke. Man måste förstå för att fatta.
Abow, det där var väl inte det smartaste jag sagt idag. Men jag kommer inte på något bättre sätt att sammanfatta det..

You don't know what you've got until it's gone

Shashashashasha töntar ! :D
Fick världens sämsta nyheter idag. Bästa läraren på hela fucking stenstorpsskolan ska sluta, vår älskade datalärare Fredrik. Helt seriöst, det är så sjukt hjärtlöst av rektorn att bara göra så!
Jag och Linn började gråta i matsalen, så sorgligt :(

Ah. Så det förstörde väl min dag.
Sen var det utvecklingssamtal, spännande. Kom fram till att mitt mål ska vara att få mvg i så många ämnen som möjligt typ haha.

Nu ska jag kissa, om ni ville veta :)

Beslutsångest!

Okejj, jag har iafl kommit fram till att jag vill ha en onepiece.
Så nu är problemet bara vilken?!

Jag har bestämt mig för att utesluta den rosa och den gröna av de jag visade förut. Men när jag och mamma tittade på hemsidan så tyckte hon att den jag ville ha var "för mycket".
Så nu står det mellan:

Den, eller:

Den.
Men åh, jag kan inte bestämma mig.
Gör mig en jäääättetjänst och säg vad ni tycker ? :D

score for happy days!


Drar ner till centern med fint folk nu.
Ciiiiiiaaaaaaaoooooooooo

Eurovision songcontest

Igår hade jag sån sjuk huvudvärk när jag kom hem. Kollade lite på melodifestivalen, fast alltså ne.
Jag förstår inte de som är helt inne i det där, det blir ändå aldrig som man vill juuu. Och hon som vann, hon kom väl från ett land som inte ens tillhör europa. Jag menar "EUROVISION songcontest" hallaaaoooww?
Fast mjaow, Erik Saade är snygg eeheheheh..


Så såg jag ut igår på släktkalaset iafl.
Hahah jag gillar min webbcam okokokokok? :(


Ridin' solo

Now i'm feelin' how i should
Never knew single could feel this good, oh
Stop playin' misunderstood
Back in the game, who knew i would, oh


Life's what you make it, so let's make it rock!


Like we never happened'

Åhåh. Älskar låtar som får en att må bättre.


You don't mean anything - simple plan.

U + ur hand - pink.

Satan i gatan - veronica maggio.


Onepiece? :D

Ah.. som rubriken säger så funderar jag på att gå emot mig själv och mitt "våga-vägra-onepiece".
Satt och kollade igenom deras hemsida innan och åh. Jag vill vill vill. Ska nog önska mig en i konfirmationspresent eller något heh.



Någon av dem typ.
Vilken tycker ni ?

Alltid är jag ansatt, men inte kringränd,
rådvill men inte rådlös,
förföljd men inte övergiven,
slagen till marken men inte förlorad.

Bibeln kan vara riktigt fin emellanåt.

Let's delay our misery

Freeeedag, score!
37/38 rätt på musikteoriprovet jag gjorde förra fredagen. How awesome?!
Sååå nu ska jag bara lära mig spela gitarr, sen sitter mvg't i musik yäyäyäyä

Gårdagens och dagens outfits. Bara för att jag är töntig en-i-mängden-bloggare just nu.
Snart kommer ett sånt där wall of text inlägg med massa fiolosofi igen (egentligen vet jag inte vad filosofi är, men det låter fint. säg det högt liksom filosofi.. HAHA ne, tillbaka till de jag tänkte säga.).

Igår

Idag.
Jag vet, fett töntigt med samma pose med benet. Men ville ju visa mina skoooor heh.


You're the best thing, that's ever been mine





Aw, gubben utan dig vet jag inte vad jag hade gjort!

Vädret, man bah wtf?

HAHAHHA alltså Sveriges väder är så wierd.
Iafiafl. Skolan idag, seg - hatar torsdagar.

Ute och gick med Nelly sen. Saknar konfalägret i somras. Så här kommer lite bilder därifrån.



Åh, så underbart!
Längtar asmycket till snart. Ni ska se min awesome planering i min kalender på mobilen hoho.

24-25 Maj - prao på roberts med Nina!
24 Maj är det även Österrike träff.
27 Maj - Liseberg :D
10 Juni - stundenten
12-19 Juni - Turkiet :'d
20-23 - Konfaläger
26 - Konfimerar mig

Hur bra låter inte det va ? ;D


Du har en del av mig, resten behåller jag

Jag antar att allt man går igenom innehåller olika stadier, faser. Ni vet, typ förnekelse, ilska, sorg, acceptans osv. Det finns väl något sätt att hantera varje fas också. En del behöver man vänner för att klara av, men ibland måste man göra vissa saker på egen hand.
Jag är inte bra på det, de slutar alltid med att jag pratar med någon om det mesta. Det fanns en tid i mitt liv, den svåraste någonsin, den höll jag länge inom mig. Men aldrig något annat. Därför har jag så svårt att komma vidare från vissa saker. Till och med den enklaste motgången kan vara svår för mig att hantera, just för att jag inte vet hur jag ska göra på egen hand. När jag sätter mig ner och tänker igenom saker så svävar jag lätt in på annat. Till sist sitter jag där och tänker på saker jag inte borde, ibland jobbiga saker. Men det spelar ingen roll, för hur som helst kommer jag ingen vart då. En del av den där jobbiga tiden sitter kvar, för jag hanterade det fel då. Självklart klarar jag mig, det gör jag alltid. Jag kan klara vad som helst, det är bara lite jobbigt ibland.

För hur rättar man till misstag man redan gjort?



Du har en del av mig, resten behåller jag.
Att ge chanser gång på gång, men alltid till slut inse att det inte går. Det tar på krafterna. Men jag lär mig mycket på vägen. Och efter allt kan jag faktiskt säga:
Nothing can bring me down.


I'm gonna cry a river
build a bridge
and get over it.

Mister en så står det tusen åter

Jättechill dag. Först idrott med bara tjejerna i klassen.
Spökboll som vanligt, och jag behåller min gamla plats som spöke hihihihih.
Sen ungdomsmottagningen, var även en liten stund på Brunnsåker oh träffa folk. Efter det åt vi i stan.
Tillbaka till skolan, stan igen och fixa prao & äta glass med Nina och världens bästa skolvärd, Rolf :D!

När jag kom hem tänkte jag "åh, nu kan jag ju visa vad jag har haft på mig idag!"
Problemet var väl att jag var kissignödig men tänkte att jag skulle hinna fota innan jag kissa. Jodå, jag hann. Men bilderna blev väl inte så jäääättebra direkt hehe.



Jeansshortsen har jag faktiskt gjort själv i slöjden.
Vem behöver Jofama by Kenza, när det finns Jofama by Ida ? ;D


i'm in love with angels instead.

It's a little too late for you to come back, say it's just a misstake
Think i forgive you like that.


Var ute och sprang 5 km med pappa innan. Åh va jag börjar bli duktig!
När jag kom hem var jag jättesugen på att duscha. Hoppar in i duschen, efter en stund upptäcker jag en sak... Mm varmvattnet är slut.
Genomför mission impossible, och fortsätter duscha i sviiiinkallt vatten.
När jag sedan går ut i vardagsrummet låter det såhär:
ida: mamma, varmvattnet är slut..
mamma: aa det fick jag en lapp om förra veckan. glömde säga det. men va bra, då vet jag att jag inte ska duscha idag.
Jag tror inte mamma har insett att hon precis startade ett krig. Mhm, the war is on!

Jag tycker om min Nina, hon är riktigt bra hon. <3


Huvudvärk och griskiss

Ah men åh, rubriken. Fett nice. Det som luktar på kärleken, tydligen inte gödsel. Fan händer med världen?

Var skitglad idag, tills min so- svenskalärare förstörde min dag. Fick vg- på en uppgift, så fråga jag varför men ne. Då vet hon inte det. ååååååååååååhh
Och JA, det är jobbigt. För jag vill ha kvar mitt mvg i svenska men det kommer ju fan inte hända om hon sätter dåliga betyg på mig utan anledning. Asså ne bah ne. Hon vet att jag har höga krav på mig själv, så jävla elakt då. Hon kunde iaf sagt varför gaaaaaaaaaaah

Eheh ah.
Var hos polisen imorse, mina homies <3333
Sen stan med Nelly. Köpte asgod drickyoggie, banan/mango. Åhåh!

Nu sitter jag här med världens huvudvärk - igen. Ska ut och springa med pappa ikväll.
Innan dess ska jag antingen sola eller kolla the oc. Kanske vila lite också, så inte mitt huvud sprängs.

Men hoho, kolla temperaturen på min framsida! :'D

(!!!!!)

Sommartider hejhej!

Stan och fixade prao idag. Har lite olika valmöjligheter, antingen:
Bikbok, Mq, Skånskan (café) eller ett annat nyöppnat café.
Får se eheheheh

Kom hem, bytte om och tänkte gå ut oh sola. Men det var så skönt här inne, solar någon annan dag istället...
Var duktig oh tog upp kameran i stan. Fast såg typ störd ut på nästan alla bilder så ehh ne. Här kommer bilder som togs för typ några minuter sen eheh.






Blandade ihop klockan så nu visa de sig att jag ska ta bussen om tio minuter och sitter fortfarande i bikini och linne utan byxor. Bra ida!
Ska på nova cantica konsert med pappa & co. :)


Härliga vårdagar!

Några konstateranden.
Halmstad är bara roligt när det är soligt. Det är precis som att alla människor går och gömmer sig när det är kallt, men så fort solen kommer fram klär alla av sig massa kläder och går ut. Vi är konstiga vi, halmstadbor alltså. Tycker tydligen att så fort det är 15+ behöver man varken ha tröja eller byxor..

När jag köpte en klänning på bikbok för någon vecka sen tyckte nog tjejen i kassan att jag såg ut att behöva nya underkläder. För idag när jag skulle lägga ner påsen och ta ut kvittot så bah hittar jag ett par vita spetstrosor i min storlek. Tittar på kvittot så att vi inte råkat ta dom eller något, men dom står med som någon rabattgrejj. Säkert något erbjudande. Det konstiga var väl att hon inte sa det då, HAHA.

Jag är värsta superpower-tränarn! Får magrutor efter typ 20 situps, fett nice hoho.

Måste verkligen sluta vara onyttig. Tränar inte tillräckligt mycket för att tjocka ner mig som jag gör, kommer bli fet. Skärp dig ida!

Mina vänner är världens bästa. Alla säger säkert så om sina vänner, men det är bara för att de inte har träffat mina. För jag liksom silar alla jag träffar, lägger in dom i fack och bestämmer mig för att henne/honom ska jag bli vän med! Det är viktigt, annars vet man inte riktigt vem man kan lita på när det väl gäller.

Jag måste verkligen skaffa mig ett liv att blogga om. Heeeeelt seriöst vem vill läsa sånt här egentligen?

Fotad av Nelly the fotograf igår på konfan.


Finns det en så finns det flera





Ser ut att va ungefär tio år yngre än jag faktiskt är på sista bilden men jajajajja. Det blir fett nice när jag är 35 och ser ut som 25!

I'll be there for you, through it all

Hej
jag har en kompis, han heter Jakob och är bäst i världen. Han finns alltid där för mig, och är som en storebror. Det har han varit sedan första gången jag träffade honom.
Jakob, du betyder så sjukt mycket för mig. Utan dig hade jag inte kunnat sova inatt. Jag är inte rädd längre, tack.



Att du finns där är viktigt för mig. Du är jätteviktig och jag vill inte förlora dig. För en vän som du är det finaste någon kan få. <3

nu kommer allt tillbaks


satan i gatan - veronica maggio.
du kan gråta mitt på gatan, men jag glömmer aldrig bort vad du gjort.

seg fredag. får se va som händer, kanske bara blir att ta det lugnt. äcklig huvudvärk ändåå.
lite mysig stund i stan innan, espressohouse oh drack frapino med karin, nelly och killarna - som är frapino-veteraner. tydligen krävs det en massa erfarenhet för att dricka den rätt, haha så störda så!

i'm just beautiful me

Who says you’re not perfect
Who says you’re not worth it
Who says you’re the only one that’s hurting
Trust me
That’s the price of beauty!



Måste ta tag i mig själv och börja använda min kära kamera igen. Just nu har jag INGA nya bilder alls.
Heller inte haft någon direkt tid för att blogga. Men nu så.
På disneychannel spelas en låt 24/7, Selena gomez - who says. Jättefin text tycker jag, älskar såna där självförtroendelåtar eheh. Veronica Maggio har fina texter också.
Jaja, nog om musik.
Nu kommer wall of text :]

Konsten att gå vidare.
Egentligen tror jag att smärta och lycka bara är påhittat. Inre smärta iaf. Självklart finns den där smärtan som kommer när man slår i lilltån i bordskanten, för att varna kroppen så man vet när man ska hålla sig undan. Men ingen dör ju av ett brustet hjärta, så varför skulle en sådan genomtänkt skapelse som människan ha en så meningslös funktion från början? Jag tror vi har tagit fram den. Och lycka. När människan inte längre behövde kämpa mot andra varelser, när vi blev den överlägsna rasen - vad fanns det då kvar att leva för? Jo, då måste man ha något att sträva efter. Evig lycka, det är väl något alla vill uppnå, right? Klart det är.
Men det är inte bara dessa påhittade känslor jag tror det finns. Den mest ologiska av dem alla är kärleken. Att det finns en människa någonstans där ute bland alla miljarder på jorden som passar ihop med just mig, fine, det kan jag faktiskt tro på. Naturen ville att man skulle få så högutvecklade och perfekta barn som möjligt.. Självklart finns det någon som jag skulle få nästintill perfekta barn med. Men vi är fler på jorden nu än vi var för flera tusen år sedan, det går inte längre att hitta den där "the one". Istället faller vi för den som finns i närheten. Det tror jag i varje fall. För ärligt talat, vad är oddsen för att den där rätta, som naturen skapat för just mig i sin strävan efter perfektion, att han skulle råka vara i precis samma lilla stad som mig? Nej, det tror jag inte på. Men det fula är att när man faller för någon så är det för stunden, ofta när man är i tonåren så är den man vill ha, inte den man vill ha om tio år. Och det är man medveten om, ändå kämpar man. Trots att man vet att det inte håller livet ut. Det kanske bara är jag, men jag tycker det här är skitintressant. - Och patetiskt. Jag himlar ibland med ögonen åt folk som klagar över brustna hjärtan och åh, jag kommer aldrig komma över dig. Klart man kan göra det, alla kan om dom bara reser sig upp och vill. Men ändå hamnar jag där själv, gång på gång. Tror till 110% att jag hittat den rätta och att vi verkligen passar tillsammans. Även om jag vet att det inte kommer hålla för alltid, så kämpar jag mer än de flesta. Jag kan gå långt för att få den jag vill ha, mina gränser tänjs. Och sedan sitter jag där och undrar hur fan jag kunde falla för den killen. Han är ett as.
Det händer inte en gång, utan flera. Inte bara för mig, utan för nästan alla. Där sitter man på tvären och vägrar gå vidare, hur illa man än blir behandlad. Man kan sjunka så lågt för den där killen, bara man får honom. Till slut inser man att det finns någon bättre, det gör det alltid. Och det vet man redan innan, man vill bara inte förstå det just då.  Efter att ha insett detta så kan man äntligen resa sig upp, börja gå vidare - och kanske till och med leka lite med sina egna känslor, bara för att snurra killens värld en smula.

Alla vet att man kommer vidare någon gång, hur kär man än blir. Så varför sitter vi där, allihopa - krossade och sårbara på golvet dränkta i tårar?
Alla vet vi att kärleken inte varar, hur kär man än blir. Så varför sitter vi där, allihopa - skrattandes och lyckliga på golvet med fjärilar i magen?

Alla kan vi bli sårade och svikna. Alla kan vi bli störtkära och lyckliga.
Därför kämpar vi. Därför gråter vi. Det är helt enkelt så vi fungerar.
Men alla kan vi även gå vidare, resa oss upp när vi faller.
Bara vi bestämmer oss för det, ser bort från den där killen, åt andra killars håll. Snart faller vi för någon ny - samma visa en gång till.
För ja, det är helt enkelt så vi fungerar.

Människor gör det de är bäst på, blundar och går vidare. Efter att ha fått klaga lite.

bildbrist - tidsbrist

Hinner egentligen inte, men jag viiiill blogga nu.
Bussen om fyra minuter, tidsninja, yao!

Förut tyckte jag synd om dig, men lilla gumman skärp dig nu.

OCH ÅH VA JAG HATAR ALLA VÄRLDENS SVIN , JAG SKA FAN BRÄNNA DOM PÅ BÅL !

what goes around, comes around

Det är inte bara saknaden som gör ont. Det är den där känslan, av att ha förlorat. 

Keep talking, it's just making me feel better.


sweet dreeaaams

Huh, blev nästan dödad och uppäten levande av en köttätande nattfjäril, stor också!
Shit, det är efter sådana traumatiska upplevelser som man lär sig uppskatta de små sakerna i livet. Som typ att knäcka ryggen hohohoh de bästa som finns. Och cheesecake, de bästa som finns! Oooooch fina vänner & bästa vänner, de bästa som finns :D!

Tänkte liksom bara upplysa er om att jag lever.
Ska snart sova, bara lugna mig lite efter denna skräckinjagande lilla incident. Oh my god, mitt ordförråd är inte att leka med alltså!
Tror jag ska meditera lite. Känns inte riktigt som att jag vet var jag är just nu, lite lost in space så att säga heheheh.

Nae nu stänger jag av innan det blir pinsamt. Fan snackar jag om egentligen. Herregud, stackars liten tänker ni nog nu. Fast jag är inte liten jag är lagom, sådeså. Sen att det är lite synd om mig emellanåt, det kan jag hålla med om.
Fml typ. Fast jag lever, så ne. Jag överlevde en fjärils-attack, jag kan klara vad som helst!

Godnatt nu. Sov sött, vakna blött eheh