i know you just can't get enough

Hehehehehe jag har bråttom men orkar inteeee.
Måste duscha & äta, ska va iväg om en halvtimme.. Men det löser sig, för jag har min superman-tröjja på mig!

Vet inte vad jag ska skriva. Men jag lever iafl. Och imorgon är det valborg, fint ska det va. Hoppas bara vädret håller i sig.
Asså gud va töntigt, jag skriver bara för att just nu. Va jag är störd.

HAHA idag på bussen va det en tjej som sa "holy macarony", det var jäääättekul. Den nivån är min humor på, och det är jag stolt över.
Bild från idag:

Harry potter drar sig tillbaka, för att duscha och sådär.
Mot oändligheten, och vidareeeeeeeeeeeeee

i miss you, i miss your smile

JÄVLA ÄCKEL-CP-FITT-SKOLA.
Min skola är störd. Halmstad är för litet. Känns som Gossipgirl typ. Folk snackar som om vi vore skandal-kändisar eller något. Asså åh.

Dålig dag.
Var på sånt där krematorie eller vad det heter, där man bränner döda. Vi skulle dit med konfan, så ah.
Trodde inte det skulle bli så jobbigt, men om det blev! Min morfar gick bort för.. 3 år sedan eller något. Allt bara slog tillbaka där inne idag, stod och kramade Linn oh bara grät. Vi orkade inte fortsätta rundturen så satte oss utanför istället.

Det är bara det att saknaden liksom gör ont ibland. Att veta att det är för sent, allt man kunde gjort annorlunda ligger och trycker där bak i huvudet. Man önskar att det gick att vrida tillbaka tiden, så man kunde rätta till alla fel. Men det är för sent nu och jag får ingen andra chans. Det blev som det blev och det är bara att acceptera. Min morfar var världens bästa och det kan ingen någonsin ta ifrån honom. Jag kommer alltid minnas honom som den han var. Det jobbiga är bara att veta att jag aldrig kommer träffa honom igen, i detta livet. Jag tror på en andra chans, efter döden. För jag klarar inte av tanken att alla mina misstag aldrig kommer gå att rätta till. Så det jag tror på är ett liv, på samma jord där alla får en chans att göra om - där de lärt sig av misstagen de gjort förut. Många skrattar när jag berättar det här, men jag försöker ofta filosofera om det här. Jag vill komma på någon rimlig förklaring till alla mina deja vu's.. Och dessutom fortsätta ha ett hopp om att det alltid kommer en andra chans. För jag ska träffa min morfar igen, någon gång.
Men just nu är saknaden stor. Och tanken på att få träffa honom igen gör mig hoppfull och glad, jag vill få en chans att berätta hur mycket han betyder för mig och mitt liv. Han var en trygg punkt, en styrka i min familjs och släkts tillvaro. Efter honom lämnades ett tomt hål som aldrig riktigt kommer fyllas igen. Men vi är en fin släkt som fixar det här tillsammans ändå.

Det enda alla människor vet säkert är att alla dör någon gång.

Älskad - saknad.
Det är med en stor sorg och klump i magen jag accepterar det faktum att du är borta. Och jag kommer leva vidare för dig, jag vet att du finns med mig vart jag än tar vägen i världen. Jag kommer alltid älska dig.
Och morfar.. jag saknar dig, så det gör ont.

fight the break of dawn


Save tonight - Eagle-Eye Cherry
Åh, typ hela åttan går runt och sjunger på denna hela tiden. Iaf tjejerna heh. Den är så braaa!

Det fina vädret håller i sig. Älskar allt med sommarväder, utom att spindlarna kommer fram då. Och de äckliga jävlarna verkar älska mig för dom är i närheten av mig hela tiiiiiiden :(

Men det bästa med skolan när det är fint väder är att sitta på rampen eller något och sola. Så mysigt hihi. Fast idag hade jag vita shorts, som blev smutsiga där bak när jag satt ner. Gick runt och försökte få ett ärligt svar om man tänkte på det eller inte, slutade med att jag gick hem och bytte byxor haha :D


Hihi jag och Hanna <3

so boy, forget about the world

WANT YOU TO MAKE ME FEEL LIKE I'M THE ONLY GIRL IN THE WOOOORLD, LALALALALAAA
haft den låten på huvvet hela dagen. Vilket är sorgligt, för det är min&Linns österrike-låt. Så saknar,saknar,saknar. Men det är bara att tänka tillbaka på det som var dåligt den resan, min extrema hemlängtan t.ex? 
Heh, och jag påstår att jag klarar 3 veckor i usa utan mamma och bröder..? Ahfan, får jag med mig Nina på en språkresa så kan hon va min mamma :D

Idag var jag på min kusins konfirmation. Fick tårta, trevligttrevligt.
Min moster skulle säga att det var chill, men hon bah
"Jaha, men här var det ju chili!" AHAHAHHAHAHAHAHAHA. Det var jättekul.
Min mormor är fantastiskt rolig ibland också. Haha!

Jaja, skola imorgon. Får väl tacka alla fina för ett fantastiskt bra lov, ett av de bästa någonsin måste jag säga. Wow, det här året börjar bra. Känner att sommaren kommer bli så sjukt fet.


Nu säger jag godnatt. Ska drömma om sommaren och snygga killar på stranden, föreslår att ni gör detsamma!


let's delay our misery

Åh, de orden. Så fina.
let's delay our misery

Jag är en person som strävar efter lycka, oavbruten lycka. Och spänning, jag vill att det ska hända något hela tiden. Jag älskar utmaningar och blir nästan besviken när jag väl lyckas med något. För jag gillar det där, när man inte riktigt vet utan bara kan hoppas och drömma.
Menmen, vad jag tänkte säga var att den meningen var så bra. Det är vad jag gör hela tiden, skjuter upp mina problem. Jag säger till mig själv att ta det imorgon, att jag är starkare imorgon. Problemet är bara att... det är jag inte, och ibland blir jag till och med svagare. Den här egenskapen kan både vara bra och dålig, jag är nästan alltid glad eftersom problemen inte finns i min lilla skimrande bubbla. Fast när de väl tränger sig in, så är de många och starka.




i can handle it, i'm stronger than you think

Sitter och knarkar musik. Varit ute mest hela dagen, solat och sådär. Vädret är fortfarande underbart vett'ni! :D

Soooooooo. Jag mår så bra av det här vädret.
Påskafton idag ju. Fick rosa shorts, cupcake-burk och godis av mamma i påskpresent. Fast Hugo välte ut mitt påskägg så alla bitar blev smutsiga. Tur att jag redan är så ofräsch. :)

Lite bilder från min tjejkväll i onsdags innan jag går igen:






Ao, mest bilder på mig. Men det får ni leva med när ni läser min blogg. Dessutom - som ni kanske redan märkt  - är jag en liten linslus som älskar kameror..


Sommartider hejhej !

Idag blev det tivoli & stranden med min finaste Nelly. Mådde inte bra imorse, men efter en heldag med Nelly  och några avsnitt av The oc känns det som att allt kommer lösa sig till slut!

Sommarvärme, tivoli med sockervadd och skitspel, stranden och skoskav. Jo men mitt liv är faktiskt helt okejj när man tänker efter. Jag har egentligen en förjävla tur, tänk så rätt jag har hamnat - med världens bästa vänner och allt :')

Nu drar jag till bussen, hem till Karin för en trevlig filmkväll nu dååååå.
A w e s o m e !


Hinner inte lägga in bilder från usb-minnet nu. Så dom kommer imon eller nåt!

Bästavän <3


Hahahahah kolla apan te höger :D!


Efter att ha dött lite idag, så ska jag snart dra mig till en av de bästa platserna i världen. Jag älskar allt skunik-people och har saknat dom nu.. Det blir trevligt :)

Gonna fuck up your ego

Hejhehejhejehjehjehejehjhej :D
Igår var tjejerna hos mig. Skitmysigt, tacos, Mean girls 2 (lite passande heheheh), världens största spindel, osvosv. Jo men det var skojj.
Sen sov Linn, Nelly och Nina hos mig.

Idag har jag vatt hos tandläkaren och på mcdonalds med Linn.
SÅG TVÅ STYCKEN MINI-JUSTIN BIEBERS PÅ MCDONALDS, SERIÖST HAHA!

bildboooomb




it's a chance, gonna move
gonna fuck up your ego
silly boy, gonna make you cry!


i'm not afraid to be who i am

Det är påsklov, april och MASSA MEGA VARMT i halmstad.
Därför bloggar jag inte så mycket nuuu. Jag är mest ute med mina awesome kompisar, flänger lite fram och tillbaka till fotbollsplanen, till stan, ute på kvällen osv. Igår köpte jag godis och åkte moppe. Juste, jag fotade med Nelly också, ni ska få se bilderna efter att jag har gjort det - vilket är snart hoppas jag (NELLY??!!!??!!) 
I onsdags hade jag, som jag nog sa, grillkväll med folk. Skitmysigt. Läskiga gubbar på parkeringen, stört folk, grillade köttbullar (????) och lite sådär ni vet.

Idag ska jag först iväg och handla till ikväll. Sen kommer nina, så ska vi hyra film. Och efter det kommer mina tjejer hit så ska vi ha myskväll med tacos och film hoho :)

Vi hörs, CIIIAAAOOO

i could give you 50 reasons why i should be the one you choose.


scooore ! :D

-Vaknade
-Duschade
-Städade rummet, bäddade rent. Fett duktig, kolla bah bilden!

man kan inte göra fel, bara annorlunda. Såhär bäddar jag rent :]
-Drog till stan
-"opererade bort födelsemärken"
Ah alltså, lyckan är väl ganska obeskrivlig. Låter helt stört HAHA! Men jag har haft ett födelsemärke på höften och ett precis över naveln, som jag mått skitdåligt för sedan jag var liten. Så nu äntligen har jag tagit bort dom. Känns jättebra hihi :)

Snart ska jag åka och kolla på min träning, fick inte anstränga mig för doktorn typ.
Efter det blir de att grilla någonstans med folk, har iiiiingen aning om var eller med vilka. Men det blir nog bra :D

Lite stökigt men så ser jag ut idag iafiafiafiaf ;D


nothing lasts forever

Sov hos Nina inatt.
Hos Linn igårkväll. Innan det mådde jag rent ut sagt åt helvete, så tack för kvällen alla som räddade min dag och fick mig glad igen. Ni är bäst på det, speciellt tack till Nina. Jag älskar dig, min ängel utan vingar.

Iaf.
Vet inte hur jag känner för någonting längre, vet inte var jag har mig själv. Jag mår inte dåligt, jag är bara förvirrad och har tappat orken för vissa saker. En del grejjer känns meningslösa, när det finns så mycket annat att tänka på.
Kan man säga:
Det är inte så att jag väljer bort dig, jag behöver dig bara inte nu. ?
Jag önskar att du en dag kan förstå, att du inte är den du var. Du är inte den jag behöver, den jag vill ha och den jag älskar. Jag önskar att du bara för en stund kan lyssna på mig, lyssna när jag säger att allt jag vill är att du blir den du var. Förändringar kan vara bra, men förändras inte bort från mig. Jag önskar att du bara för en stund, kan lyssna och förstå, att jag saknar dig egentligen. Det är bara att du inte accepterar vad som händer. 

Even angels have their wicked schemes
And you take that to new extremes
But you’ll always be my hero
Even though you’ve lost your mind




s's's'saturday

Lördag och allt.
Bloggade inte igår nej. Kom hem från skolan, dog lite av huvudvärk.
Köpte kinamat från dom söta kineserna på kärleken, åt med mamma. Kollade talang och parlamentet, jesus va rolig Johan Glans är! Mer intressant än så blev det liksom inte.

Skulle egentligen haft uppvisning med cheerleadingen idag. Men mådde som sagt inte bra igår, så bättre att ta det lugnt idag osv. Jajajajjaa.

Blir nog att träffa Nina lite senare. Och ikväll hem till Linn med trevligt folk.
Fint ska de va!


you look like an angel

Jahaja, igår var jag ju som sagt på ullared. Får se om jag kommer ihåg vad jag köpte:

Svarta cykelbyxor.
Blå trekvartsbyxor.
Rosa cartman-tshirt.
Pincett.
Nageldekorationer.
Toffsar.
Spännen.
Eye roll on - concealer. Faktiskt skitbra!
2 Monster <3
Tub-halsduk eller något sånt.

Ah. Tror att det var allt. Intressant, jag vet! :D


Hey stephen - Taylor swift.
Inte lite vacker är hon. Skriva låtar kan hon också.

'Cause I can't help it if you look like an angel
Can't help it if I wanna kiss you in the rain so
Come feel this magic I've been feeling since I met you
Can't help it if there's no one else
Mmm, I can't help myself

Cartman is my boyfriend!

Ascool, eller vad?!


Shoppat massa bra i ullared. Skriver det imon :)

En tredjedel av mig går hem, för en är krossad, en är din.

awesome hairday!

Ah alltså, det som rubriken säger...... det stämmer inte. Hade världens bad hairday idag. Så slutade med att jag satte upp håret. Sjukt intressant jag vet. :)


Iafl. Har ni inte tänkt på det, hur wierd det är när folk har bad-hairday-mössor VARJE DAG?
Haha, jag tycker det är jättefult. Man kan ju inte ha dåliga hårdagar alltid. Så jag ska skaffa en mössa och trycka "awesome hairday" på den, baraföratt ni vet. Heh :D


jag vill ha dig nu, som jag hade dig förut


i want all the things i deserve
for being such a good girl, honey

Friskis & Svettis!

Jag och Nina var asduktiga idag, vi tränade på gymmet! Haha, sprang typ 3 km på rullband & ett tag på sån där trampmaskin?
Awesome :D

Idag var det ju fri dag i skolan. Började med att möta Karin på stan, drog till pappas jobb där vi skulle intervjua en tjej till våra rapporter. Haha drack varm choklad och failade totalt med automaten.

"Men tryck två gånger, rinner det över så rinnet det över!"
- ... Det rinner över asmycket, ska jag trycka två gånger på din också?
"Ja, det är väl bara att flytta koppen när det blir fullt?"
- Fast då blir det ju kladdigt överallt...
Typ så låter det när genier diskuterar!

Och för att göra det hela lite värre så kan jag ju tillägga att -ja, det blev ändå kladdigt överallt. Och vi använde väl upp halva kärnhusets årsförbrukning av servetter.
& när jag kom hem berättade min bror att man kunde trycka en gång till på automaten så slutade den hälla. Man hade alltså kunnat bestämma när den skulle sluta. Så det var därför det fanns en knapp som det stod "avbryt" på, men det fattade vi inte då..

score for happy days!









Så jävla lycklig!

I've got the feeling that today's gonna be a good day!
Åh, det har verkligen varit en bra dag. Bortsett från att jag blev spammad med 1800 sms och så.. Haha.
På vägen hem från skolan gick jag med min ipod och sjöng - till de andras stora glädje höhö. Nu är jag så där jättelycklig igen, så att det bara rusar i hela kroppen. Underbart!

Även köpt Linns gamla converse. Nu har jag tre par, haha awesome.

Färgen på de längst till vänster är mycket cooolare i verkligheten, typ rosa-orange'a :D


i wanna touch down where miracles live

Som jag kanske har skrivit förut så har Fm Static nyligen släppt ett nytt album. Alltså, mitt absoluta favoritband, en kärlek som jag delar med min bästavän. De skriver så grymt bra låttexter, och de beskriver så bra osvosv.

Iafl. Där finns en låt som går rakt in i mig. En del av mitt liv återspelas när jag hör denna låten. Den tiden då allt bara rasade. Jag har lätt för att skriva, framförallt känslor men just denna tiden går inte riktigt att beskriva. Inte om jag inte skriver vad som hände, och det kan jag inte. Men jag kan åtminstone säga att det var värre än ni kan föreställa er. Utan mina vänner hade jag ärligt talat inte suttit här idag, jag tror inte jag hade orkat.

Black tattoo - Fm static.
And she said, you might have got the best of me
But you'll never get the rest of me.


Matteprov & blåmärke..?

Åååååhh slog mig idag på träningen igen, TVÅ GÅNGER!!
HAHAHAHHA asså söndags-träningarna går inte särskilt bra för mig. Är väl okoncentrerad då eller något.
Först fick jag ett knä i bakhuvvet, sen fick jag en haka i tinningen. Kommer väl få ett blåmärke där imon gissar jag på.

Ah och som rubriken säger så har jag matteprov imorgon. Och kan jag det?
- NEJ :(

Så nu ska jag vara duktig cheyy och plocka fram matteboken heh. Får se hur det går med det..

söt tjej med skullcandy-hörlurar & pyamaströjja :D

everyone ends up alone

tjatjatjatjatja snabbt inlägg här då va!
Ska åka te träning om fem minuter. Underbart väder. Humöret börjar gå mot toppen oavbrutet igen. Allt börjar återgå till så som det ska vara. Nu sjunker jag fan inte ner dit igen!

Hååhåhåhåhå sommarbild från förra året.

Åh va skojj!

Nu ska jag svara på lite frågor om mig sjäääälv tänkte jag :D

1. Vad heter du? Ida Jönsson :).
2. Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Hmm.. Hade velat heta typ Saga eller Tiffany. Fast är faktiskt rätt nöjd med ida.
3. Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Saga funderade dom på typ. Lite synd ändå.. 
4. Vilket stjärntecken är du? stenbock, så mobbat hah 
5. Vilken årgång är du? 96a
6. Vart bor du? Halmstad
7. Bott utomlands? Nej
8. Flyttat antal gånger? *räknar*.. 5 gånger typ.
9. Vart skulle du vilja bo? Usa. <3
10. Vilken skolklass? 8an :p 
11. Vad vill du bli när du blir äldre? Bäst. 

UTSEENDE


1. Hur lång är du?
156 cm ren awesomeness. :)
2. Hur mycket väger du? Tyyp 40 eller något sånt.
3. Hårfärg och frisyr? Blondiiiee <3. Och ah snelugg osvosv
4. Ögonfärg? Gröna tror jag 
5. Mest nöjd med?  Min hårfärg och leende typ haha
6. Minst nöjd med? Massa olika.
7. Skostorlek? 35-36
8. Glasögon? Ne
9. Har du några piercingar/tatueringar? Hål i öronen <:

FAVORITER
1. Filmer?
Ååhh va svårt.. Älskar ps. i love you. 
2. Låtar?
It's not ovet - Secondhand serenade. Några av Fm statics bästa. och Iris - Goo goo dolls.
3. Årstider? Sommaaar. <3
4. Mat/dryck? Hmm.. Har typ ingen favoritmat, tycker inte om mat. Dryck; cola hehe
5. Djur? Hundar, min tjockiskatt Gajus & min andra katt Nicki.
6. Färg? Blå, rosa & lila.
7. Parfym? Pink sugar & britney spears fantasy
8. Tv-program? The oc, house & phineas oh ferb. 
9. Ämne i skolan?
svenska, bild oh musik.
10. sysselsättning? vänner, datan, cheerleading

KLÄDER

1. Vad använder du just nu för jacka?
brun vinterjacka, 2 svarta skinnjackor och en svart regnjacka eheh (a)
2. Vad använder du just nu för skor? 2 par converse och blå reebook elr va de heter.
3. Favoritfärg på kläder? färgglatt :D!
4. Favoritmaterial på kläder? wow, vilken meningslös fråga
5. Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? åhh , så sjukt mke..
6. Favoritaffärer? h&m, bikbok, osvosv. www.junkyard.se, www.nelly.com har fina kläder också.
7. För ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? Oj, absolut ingen aning.
8. Favoritmärke? sweet, ed hardy och adidas hihi
9. Vad har du för byxstorlek? borde jag veta de ? :D
10. vad har du för tröjstorlek? xs oftast antagligen

DITT RUM

1. Stort, litet eller mitt emellan? 
ganska stort tror jag, eller ah beror på va man anser är stort. :p 
2. Vilken färg på tapeterna?
gröna haha, men ska måla om snart.
3. Vilka färger går rummet i i övrigt? rosa och vitt
4. Favoritmöbel i rummet och varför? sängen <333
5. Vad vill du ändra där inne? måla om, sätta upp sminkbord och skaffa korgar eller nåt att lägga alla grejjer i. sen sätta upp mer speglar (a)
6. Vad har du där inne av följande:
a) tv?
aomen
b) video/dvd? ja
c) dator? yes
d) stereo? ne, datan oh dvd'n spelar min musik :d
e) telefon? Hade innan, men orkade aldrig svara oh signalen va förjävlig.
7. vad ser du om du tittar ut genom ditt fönster? Typ tak, och träd oh så
8. vad gör du oftast i ditt rum? allt. lever här inne.
9. vem förutom du brukar sova i din säng? kompisar ? :D
10. Favoritpryl i rummet? datan!

BLANDAT 

1. Var har du i din:
a) jackficka just nu?
Busskort, lånekort, nycklar, lite pengar oh typ försvarets hudsalva tror jag haha
b) skolväska just nu? Hmm.. plånbok, kamera, ipod, lite skolgrejjer, tuggummi, och ah massa skit
c) handväska eller liknande just nu? skolväska - handväska sak samma.
2. Vad är du beroende av? människor, utmaningar.
3. Vilket land kommer du i från? Sverigeeee 
4. Vilken sorts lypsyl använder du?
Bamse :D
5. Vad tror du på? ödet :).
6. Vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon? Kristendomen.
7. Vad köpte du senast? nagellack och en lådgrejj te min garderob.
8. Har du nåt husdjur? katter hoho
9. Vad bor du i? ett radhus & två vanliga hus.

GREJER

Plånbok:
vit och svart chanel heh
Tandborste: rosaaa
Smycken: Regnbåge-örhänge & 1 rosettörhänge, lila klocka och thomas sabo armband.
Solglasögon: wow. jag har hur många som helst. men mina favvo är mina rosa raybans.
Underkläder: bh och trosor kanskeeee ? <: 
Nagellack:
rött, nytt :D

Dåliga vanor.. ?

Jag har en massa dåliga vanor faktiskt haha. Hatar att det är så svårt att få bort dom.
Till exempel så tar jag alltid fram datan istället för att gå upp på morgonen, på helgerna. Så även om jag vaknar ganska tidigt så kommer jag inte upp förän mycket senare. Möts av tjurig mamma - haha - och förlorar typ halva dagen eller nåt..

En annan dålig vana jag har är att jag alltid äter något onyttigt när jag kommer hem från skolan. Kärleksmums, bullar, glass eller nåt. Haha kommer bli tjock! :D

Nu är jag jättesugen på godis. Ska gå ner, käka frukost och sedan planera min dag haha.
Btw, var indian igår på konfan, fett awesome och jag älskar mina skunik-homiiiieees <3
Bilder kommer nog på det, tror jag.

Bild från julfesten med konfan. Alla ser sura ut, men det var dom inte. :p
Jag fick ett stort paket med bananer, sedan la dom mig i lådan. Så ah, det är jag på bilden :D

it's not over

over, it's over, it can't be over. i wish that i could take it back.
it's not over, unless you let it take you. it's nooot over, unless you let it break you.

Det är aldrig över, förän jag säger att det där det. Det är aldrig över, förän jag slutar kämpa.
Men ibland måste man stanna mitt i tiden, mitt bland alla andra, bara stanna tiden för sig själv. Och fråga - är det värt det, är det värt alla mina tårar?

Förlåååt Ninas fot

Idag gjorde jag något elakt...
Jag dödade Ninas fot, rip :(!
Haha! :D



Säg inte att du saknar mig om du inte menar det. Jag blir hellre sårad av sanningen än lycklig av en lögn.

Var dig själv, alla andra är upptagna

Jag tycker det är intressant, det här med att man tror sig känna massa folk runt omkring sig. Man ser på någon "populär" och avundas, för oj va många vänner hon har eller oj va många kommenterade bilder. Men hallaow? Allt det här, börjar någonstans. Var man bor, vilka vägar man väljer, hur man beter sig osv. I mina ögon finns det inget "du är det du föds till", för visst i was born this way. Det är två olika saker tycker jag. När Lady Gaga sjunger "i was born this way" så tror jag hon menar att hon är som hon är, för det är så hon ska vara. Men man föds inte till något, det är vad man gör med sitt liv. Alla människor har valmöjligheter, det finns alltid olika vägar att gå. Därför slutar inte alla på samma ställe. Vissa väljer fel, går vilse och har svårt att hitta tillbaka. Då måste man försöka hitta andra vägar, som leder till den du vill gå. Och vissa väljer vägar med många uppförsbackar. Fast alla uppförsbackar slutar med en som går neråt igen, som är enkel att gå. Det är upp till var och en, hur mycket man är redo att kämpa. Man måste inse att även om det är svårt och hur många backar det än kommer så blir det bra till slut om man bara kämpar. Det viktigaste är att vara säker på att "den vägen vill jag gå". För jag tror inte på att det funkar att gå flera vägar samtidigt, man måste välja en. Och det är det valet som är det svåraste i livet.

En dag är du glad att du är du. En dag kommer du vara glad att du valde just din väg, bara du fortsätter kämpa för att ta dig fram på den. Se till att vara den som går först i snön, som hör hur det knastrar när du tar första stegen. Var inte en av de som går i någon annans fotspår, bara för att du är rädd att gå vilse. Det ger mycket att höra det knastra i snön, att ta de första stegen du vet.


this life is a party, i'm never growing up ! :D

Let's face life with a smile
heh cp't visar sina dolda talanger


Nu ska jag börja lätta upp stämningen lite här på bloggen ! ;D


if you want me, fight for it

Hejj!
Idag blev det spela fotboll efter skolan. Sen stan, biblioteket & plugga där lite med Linn. Efter det mcdonald's och konfan.
Mcdonald's två dagar i rad, inte bra heh.. TJAA TJOCKIIIIIS! :(
Ah, iaf. Konfan var tråkig idag, så nu sitter jag här haha.

Det handlar om att se livet ur olika vinklar. I vanliga fall brukar jag se det ur den bra, det awesome perspektivet. Jag ska inte förlora den förmågan. Den får bara vila lite, jag orkar inte just nu. Man kan inte orka hela tiden, även om jag önskar det. Jag föredrar att skratta bland folk, och må dåligt i min ensamhet. Bara nu, jag tror jag behöver det.



Snart kommer jag tillbaka med massa jag-älskar-livet-inlägg igen. Håll ut lite, jag behöver en paus från det, när saker inte är som de ska.

you found me - the fray

Rita, måla, teckna sak samma ? :D

Jag har ingenting vettigt för mig, utom att lyssna på Oliver & gänget låten "why should i worry" på svenska. ÄÄÄÄLLLLLSSSSSKKKKKAAA <3
heh "Man är väl infödd, man har väl kooooll. jag äger ingenting, men jag har storstadskontroll!"

Så jag tänkte visa lite av mina teckningar. Jag tycker, som ni kanske fattar om att rita, det är avkopplande. För det mesta hittar jag en bild på google eller så, och ritar av. Blir inte bra när jag ritar ur egen fantasi liksom.



älskar att han blev liiiite för mörkbrun HAHAHHA


Inte världens bästa bilder, men där har ni lite av mina teckningar iafl :)


en dag är du glad att du är du !

Lyssnar på

människa - tarzanfilmen
samtidigt som jag tränar lite styrka och försöker komma ner i spagat hoho. Övertrött/överenergi lite varannan minut typ, tar vara på överenergin för de är så kul :D!


Klippt mig själv innan under en överenergi-period. Blev bra faktiskt, blir aldrig nöjd hos frisören - så varför lägga pengar på det?

my brain says stop but my heart says go

FM STATIC HAR SLÄPPT SITT NYA ALBUM !!
åh älska <3

Dagen har väl varit rätt bra. Stan fram och tillbaka, mcdonald's två gånger. Hallaow tjockis!
Köpte ett blått linne, busskort och så. Jättenöjd. Hittade även en skitfin piké t-shirt (tror det heter så?) på gina tricot. Ska försöka få med mamma in någon dag.

Inget vettigt att skriva, så återkommer väl. Nu ska jag kolla på film eller något.
Skulle egentligen sprungit men orkar inte i detta vädret, kul att sveriges väder har typ humörsvängningar eller något. :(

Håll mig hårt och lämna mig aldrig



Jag skulle fastna i min ensamhet igen, om du lämnade mig nu.
Åh, fortfarande lite kär i den låten.

Just nu mår jag inte särskilt bra. Allt jag var så säker på innan är inte som det ska. Saker är inte som dom borde vara längre, inte just nu. De jag behöver mest försvinner bort från mig. Och jag är inte säker på att jag orkar ta tillbaka dom, om det är värt det. Jag mår inte bra av att vara ensam, inte nu. Mina tankar börjar sväva in på saker som jag inte vill tänka på, jag orkar inte. Hellre skjuta upp det, bli sårad någon annan dag. Bara jag slipper nu, när ingenting är som det ska.

Lila converse

Jag fick lila converse av mamma idag. Aaaasfina, min kusin kunde inte ha dom så ah. Typ knappt använda :)
Sen vill jag ha typ... Turkosa, gröna, rosa eller röda tror jag. Awesome.

Träningen idag gick rätt bra även om jag inte var sugen på att träna. Mådde mycket bättre efteråt iaf, skitdag har det varit idag. Men har blivit massa mycket vigare, och det är ju jättebra.

Nu ska jag nog fixa lite. Sen sova, behöver verkligen sova ut!


cause he's a fakeeer

Usch, hatar måndagar. Imorse var jag tvungen att ta bussen från stan till skolan, fuck life typ..
Jaja, helt klar med alla äckliga läxor osv. Så idag ska jag fanimig träna! Inte för att jag har ork för det egentligen, inte alls sugen. Men måste faktiskt, en hel vecka sen jag tränade senast. Ska se om jag kan dra ut och springa eller något imorgon också tror jag.

Nu vet jag inte va jag ska skriva. Måste snart börja fixa mig till träningen, ciiiiiiaaaaaooooo.


Some people are real, some people are good, some people are fake.
- and som people are real good at being fake.


Nothing is what it seems to be

Det är så jobbigt, när man tror att man vet hur det är. Man är så säker och man intalar sig själv att "du har rätt ida, våga tro på det här nu". Jag har svårt för det i vissa lägen, jag är alltid rädd för att bli sårad. Min bakgrund har varit trasslig och det blir märken i själen, det blir faktiskt det. Efter allt som hänt har jag svårt att lita på mig själv. Inte på andra, jag är en väldigt öppen person som lätt känner vem jag kan lita på och vem jag inte borde berätta vissa saker för. Det krävs tid för tillit och sånt är jag bra på. Men när det gäller mig själv, när jag lämnar ut mig själv på ett helt annat sätt. Och när jag vet att jag kan bli sårad men ändå måste våga satsa, det är då det inte alltid fungerar. Därför blir det så jobbigt när jag äntligen klarat mig förbi den muren som jag själv har byggt upp - för att skydda mig från mig själv - och folk bara sviker. Det värsta är då att de inte sviker medvetet och de märker det inte. Trots att jag gör det, jag gör det verkligen. Förr, när det var som värst i mitt liv, skulle allting rasa när sånt hände. Där började jag bygga min mur, vid den tiden. För det skedde så ofta att folk svek omedvetet och skadade mig. Det är bättre nu, jag klarar mig. Men jag ska inte underdriva, för det gör ont. Det gör så sjukt ont när någon som betyder mycket för en bara tar, utan att någonsin ge. Det gör så ont när man litar på någon, och den personen bara kastar bort den tilliten. Men ondast av allt gör det när den där, den som betyder så jättemycket bara vänder ryggen till, när man gett allt man kan ge, och man inser att det inte finns något man kan göra för att personen ska se åt ens håll igen. Man duger inte längre.

Ofta är det inte såhär brutalt. Men det räcker att det känns så, för jag lovar, att så länge det känns så gör det ont.

that's just how i roll

Haft en jättebra helg, den började ju som sagt hos Nina i fredags. Där kollade jag senare på film med lite folk.
Igår drog jag hem till Karin på kvällen, sedan kom massa fina tjejer. Vi kollade Grease, hahah älskar den filmen! Och ah, sen sov jag där. Pratade typ hela natten, av någon anledning tar samtalsämnena aldrig slut på nätterna? :o
Sen på morgonen kom Karins storasyster Anna upp med en stekpanna och hade värsta enmansorkestern eller något haha!


Just nu sitter jag och dricker cola & pluggar. Tvungen att hoppa över träningen idag, eftersom jag typ drunknar i läxor & inlämningar.. Men behövde en liten paus, därav detta onödiga inlägg. :)

Så nu tänkte jag bara säga att jag har typ världens finaste vänner, som jag är väldigt tacksam över. Och tjaaaa, det var väl det.


Blå slingor

Åh, vädret idag är ju underbart!
Har varit med mamma hos frisören idag och kollat på blå slingor till mitt hår. Ska sätta i löshårs-slingor eftersom det skulle bli grått efter ett tag om jag färgade slingor på riktigt. Så det blir nog asbra tror jag :D

Nu ska jag ut och spela lite fotboll med min kära lillebror. Sen ikväll kanske jag ska vara med Karin, eller ah får se vad som händer :).


i miss your smile


När du har allt som går att få, när du provat allt som går
kom ihåg mig då'


i'm just who i am and that's life for real

Tänkte fortsätta skriva lite om mig själv. Får se vad detta inlägget svävar in på, det märker vi väl hehe.

Om jag skulle beskriva mig själv, så skulle jag nog säga att jag är en oblyg tjej, som har nära till skratt och vågar stå på sig. Jag är inte rädd för att säga vad jag tycker. Däremot har jag lärt mig att tagga ner när det kommer till diskussioner. Förr kunde jag hålla på tills jag fick rätt, eller min vilja igenom. Men det irriterade många, så jag har taggat ner och nu tänker jag ofta att jag vet ju själv om jag har rätt. Vad spelar det för roll om en enda person inte håller med? Jag kommer inte precis förändra världen bara för att jag försöker övertala henne om något som resulterar i att vi tjafsar. Så ah. Jag anpassar mig enkelt. Ibland blir folk nästan rädda av hur utåt jag kan vara, till exempel personal i affärer och så. De skrattar lite nervöst när jag börjar samtala med dom helt random heh..

 
Bästavän & jag.

Även om jag inte är särskilt blyg så har jag ändå jättesvårt för att göra saker själv. Jag går inte ens till skolan själv, aldrig. Jag går nästan aldrig på stan själv, inte ens en liten stund. Så fort jag inte har någon med mig så blir jag osäker, inte blyg, men osäker. Förr, när jag var yngre blev jag blyg då. Men jag har lärt mig att skratta bort de allra flesta situationer som jag skulle kunna sätta mig i, genom det har jag blivit säkrare. Man skulle väl kunna kalla mig ett flockdjur haha, jag hatar att vara ensam.

En annan sämre egenskap jag har är att jag inte har koll på någonting. Jag bara flyter med. Har haft samma schema i skolan sedan skolstarten i augusti förra året, men har fortfarande inte lärt mig det. Jag har inget kontrollbehov om man säger så, det mesta ordnar sig brukar jag tänka. Finns alltid någon som vet. Och då kommer vi till min sämsta egenskap - för mig själv iaf -. Det är att när jag väl har koll på något, när något är planerat. Om det då ändras, så kan jag totalt tappa lusten att faktiskt göra det. Till exempel om man ska åka iväg någonstans en viss tid, och tiden ändras, jag kanske måste ta med något jag inte trodde jag skulle behöva ta med. Då bara brister allt, jag kan ha sett fram mot det hur länge som helst, men då vill jag inte längre. Skitkonstigt, men så är det.

 Lerkriiig!

Min bästa egenskap... Det är så svårt att säga själv haha. Men jag tror det är att jag inte skäms. Jag vågar vara mig själv och försöker att inte förändras vem jag än är med. Det är ju nästan omöjligt, men jag försöker åtminstone. För jag hatar när andra förändras negativt, bara för att någon ny person kommer in i bilden liksom. Med att jag inte skäms hör väl även det här att jag kan skratta bort så mycket med. Det blir så enkelt då, folk får en annan bild av en om man skrattar istället för att bli sur eller skämmas massa. Och jag är stolt över den jag är, både utsidan och insidan. För jag är som jag är. Jag föddes såhär, det går inte att ändra direkt. Jag tror att alla är menade att bli på ett speciellt sätt, det här är jag. Jag var menad att bli såhär och då är det bra. Jag duger, det gör alla. Alla duger för någon, det är det som är viktigt tycker jag. Ingen kan vara tillräckligt för alla, men tillräckligt kan alla vara för någon.

Det här var lite om hur jag är haha, fail om inte mina vänner håller med nu. Men detta är min bild av mig själv iafl :D


Panicpop !

Hhihihiihihih har fått min tröja från panicpop.com.
www.youtube.com/user/tabs24x7 som designat den. Så grymt fin!


Fredag och allt också. Så bra ändå. Ska snart hem till nina, blir nog att kolla film där med lite folk eller så ikväll tror jag :).